Zorgeloos rijden met shortlease

Geplaatst door

Een shortlease overeenkomst kan in veel situaties een goede oplossing zijn, zowel voor zakelijk als voor privégebruik. Is je auto bijvoorbeeld kapotgegaan en ga je op zoek naar een nieuwe auto? Dan heb je in de tussentijd vast en zeker ook een auto nodig. Een shortlease overeenkomst is dan handig, omdat je deze overeenkomst elke dag op kunt zeggen als er een maand voorbij is gegaan. Je zit dus nergens lang aan vast en hoeft niet bang te zijn voor boetes vanwege contractbreuk. Daarbij is het mogelijk om vandaag nog een shortlease overeenkomst aan te gaan, omdat bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn altijd wel een groot aanbod aan auto’s klaar hebben staan. Er is dan ook voor iedereen een auto beschikbaar die voldoet aan zijn of haar wensen. Naast dat je met een shortlease overeenkomst niet lang aan de auto vast zit, kun je ook zorgeloos rijden. Wat houdt dit in?

Voordelen shortlease overeenkomst

Alles zit inbegrepen bij een shortlease overeenkomst; afschrijving, rente, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en hulpdienst bij schade of pech. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken en verder wordt alles voor je geregeld. Dit is ook hartstikke handig als je als werkgever verschillende auto’s wilt leasen voor je werknemers. Zij kunnen dan altijd zorgeloos gebruik maken van zo’n leaseauto. Als je geïnteresseerd bent in shortlease prive of zakelijk, dan is het mogelijk om via de desbetreffende website een auto uit te zoeken die bij jou past. Het is vaak mogelijk om te filteren op bijvoorbeeld merk, budget en brandstof. Hierdoor heb je sneller de perfecte auto gevonden voor jou. Vraag een offerte aan, en wie weet staat er binnen 24 uur al een auto voor je deur! Zo snel kan het namelijk gaan als je een auto wil leasen. En kom je er niet uit via zo’n website?

Neem contact op met het leasebedrijf

Als je er online niet uit komt, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf. De medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen die je hebt over een shortlease privé of zakelijk. Vaak is het ook mogelijk om langs te komen op locatie, zodat je de verschillende auto’s kunt bekijken. Bekijk waar het bedrijf gevestigd is, zoek een auto uit die bij jou past en sluit een shortlease privé overeenkomst af zodat jij zorgeloos de weg op kan!

Geef een reactie