Verras iemand écht met een persoonlijk cadeau!

Geplaatst door

Is er binnenkort iemand in jouw omgeving jarig, of is er een andere reden waarom iemand een cadeautje verdient? Verras hem of haar dan met een persoonlijk cadeau! Persoonlijke cadeautjes worden nog altijd het beste ontvangen. Ze laten een blijvende herinnering achter bij de ontvanger. In deze blogpost gaan we het hebben over allerlei verschillende soorten kleine, persoonlijke cadeaus. Zo zit er altijd wel iets bij voor jouw dierbare!

Persoonlijk en praktisch, voor jong én oud

Wil jij safe zitten met je cadeautje? Geef dan niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook iets dat de ontvanger ook echt kan gebruiken. Een dikke tip is het geven van een telefoonhoesje met foto. Wist je dat telefoonhoesjes na een tijdje in gebruik te zijn geweest het beste vervangen kunnen worden? Ze worden vies en beschermen je telefoon niet meer zo goed als voorheen. Daarom is het een goed idee om iemand een nieuwe te geven, en hoe leuk is het als deze ook nog eens zeer persoonlijk is? Zo kun je online heel simpel je eigen hoesje ontwerpen met een foto naar keuze. Wél is het belangrijk dat de kwaliteit van de foto goed genoeg is, zodat het eindresultaat de gewenste scherpte krijgt. Ook kun je als basis voor een telefoonhoesje met koord gaan om je ontwerp op te maken. Zo kan de ontvanger ook nog eens genieten van deze handige extra functie!

Leuke ideeën voor volwassenen

Een ander leuk idee is het geven van gepersonaliseerde glazen. Dit kunnen allerlei soorten glazen zijn; denk aan wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen of grote waterglazen enzovoorts. Dit cadeau heeft vaak nét een subtiele persoonlijke touch, zonder overdreven te zijn. De glazen zijn zeer mooi en kunnen iemand herinneren aan bijvoorbeeld een trouwdag, unieke leeftijd of andere mijlpaal in het leven. Bijpassend kun je een fles drank geven met een persoonlijk label. Hier voeg je bijvoorbeeld een lieve of grappige boodschap aan toe voor de ontvanger. Pak het samen mooi in en je hebt een supercadeau!

Voor de kleintjes

Voor kinderen heb je ook allerlei leuke opties. Zo kun je kinderen een armbandje geven met hun naam. Deze kun je vaak bij de juwelier laten maken in de kleinste maatjes. Verder kun je een kind ook gepersonaliseerd bestek geven. Dit wordt vaak gedaan als geboortecadeau, maar kan natuurlijk ook op ieder ander moment. Daarnaast kun je online een gepersonaliseerde knuffel ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een standaard knuffel en deze voorzien van een naam. Ook kun je vaak knuffels ontwerpen van een persoon, huisdier enzovoorts. Misschien ook een grappig, en bovendien zeer origineel cadeau! 

Geef een reactie