Tips voor bookmakers

Geplaatst door

Op de zaterdagavond of zondagmiddag is er niks lekkerder dan lekker op de bank ploffen voor een potje voetbal. Al helemaal wanneer dit voor jouw eigen club is. Voor een extra spanningseffect is een gokje wagen een leuke optie. Uiteraard zitten er aan gokken wel kanttekeningen: je kan je geld ook verliezen. Om dit te voorkomen is het aan jou om de juiste bookmaker te kiezen. In dit blog geven we je een aantal betcity tips om ervoor te zorgen dat jij er met de winst vandoor gaat op een betrouwbare manier.

Betcity365 is een populair online platform dat sinds kort ook een vergunning heeft gekregen van de kanspelautoriteiten. Zo zijn zij een van de 4 die deze vergunning hebben gekregen per 1 oktober 2021. Het wedden op voetbalwedstrijden is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook krijg je af en toe handige tips die jou goed op weg zullen helpen. Bet365 is verder een van de beste keuzes als het gaat om wedden op voetbalwedstrijden. 

Bookmaker

Allereerst moet je kijken welke bookmaker er het best bij jou past. Een bookmaker is simpelweg een platform die jou voorziet van de mogelijkheid om te gokken op een wedstrijd. Als je net begint met gokken is het goed om te kijken naar de welkomstdeals. Veel bookmakers geven je bijvoorbeeld €100 welkomstkrediet of gratis €20 wanneer je zelf €20 inzet. Op deze manier is het een stuk aangenamere start.

Betalen

Het blijft natuurlijk een risico, dat gokken. Daarom kan je van te voren alvast jouw limieten vaststellen, zodat je niet in het rood komt te staan aan het einde van de maand. Verschillende bookmakers geven je de optie om bij de instellingen van jouw account in te stellen hoeveel je maximaal kan storten en inzetten per dag, week of maand. Zo blijft het allemaal netjes binnen de perken en gok je op een verantwoordelijke manier. Ook de vorm van betaling kan hierbij helpen. Kies bijvoorbeeld voor bookmakers met ideal, in plaats van bookmakers waarbij je moet betalen met een creditcard. Zo wordt het niet pas na een maand in rekening gebracht en kom je niet voor verassingen te staan.

Betrouwbaar

Niet elk platform is betrouwbaar en om te voorkomen dat jij jouw gewonnen geld niet ontvangt, is het verstandig om goed op te letten welke bookmaker je kiest. Sommige bookmakers geven torenhoge bonussen bij het begin, dit is absoluut een signaal waarop je moet letten. Vaak stuit je bij het uitbetalen op zogenaamde technische problemen of een torenhoog minimumbedrag voor het storten. Een ander signaal is gebeld worden door een bookmaker. Dit is zelfs illegaal in Nederland. Ga er daarom nooit op in maar kies liever voor een grotere en betrouwbaardere naam. Laat je niet inpakken door de mooie deals.

Gokken kan de voetbalmiddag zeker een stuk spannender maken, maar let goed op welk platform je gebruikt en probeer nooit jouw verlies terug te winnen! Veel speelplezier.

Voor meer nieuws hierover kunt ook langs op de website van nu.nl. Nu.nl is een van de grootste website wat betreft actualiteiten. U bent daarom bij nu.nl altijd op het juiste adres voor nieuws over u lievelings onderwerpen. Kijk daarom ook voor voetbal nieuws en nieuws over online wedden op nu.nl.

 

Geef een reactie