Mijn vrije dag

Geplaatst door

Mijn man zijn werkdag begint vroeg in de ochtend. Hij zei dat hij er helemaal geen zin in had. Hij zei ook nog meer maar ik was nog half aan het slapen dus dat kan ik me niet meer herinneren. Ik had namelijk gewoon een lekker dagje vrij. Dus ik koos ervoor om lekker uit te slapen. Deze keer moet mijn man even zelf zijn koffie zetten en zijn ontbijtje maken. Normaal gesproken doe ik het altijd voor hem. Ik moet normaliter ook vroeg op om te gaan werken. Maar nu ben ik zo blij dat ik deze keer gewoon even wat langer in mijn bedje kan liggen!

De ochtend voor mezelf

Ik hoorde de deur dichtvallen nu was ik helemaal alleen en kon ik nog even een uurtje de oogjes dicht doen. Ik zetten een wekker voor een uurtje later zodat ik niet de hele dag zou liggen te slapen. Dan zou ik niet echt goed gebruik maken van mijn vrije dag. Na het uurtje geslapen te hebben stapte ik mijn bed uit en liet ik het bad vollopen. Ondertussen pakte ik een kopje koffie en een lekker boek. Ik deed wat schuim in het bad en ging even lekker badderen. Na mijn heerlijke bad maakte ik een heerlijk ontbijtje met yoghurt en fruit.

Een gunst nodig?

Tijdens mijn ontbijtje kreeg ik al een telefoontje van mijn man. Normaal gesproken belt hij me nooit op zijn werk dus er moest vast wel iets zijn. Hij vroeg mij op een gunst. Het was zo een chaos op zijn werk dat hij zijn handen vol had. Hij vroeg mij of ik kon kijken voor een goedkope kipper.

Kipper te koop!

Een kipper is een vrachtwagen die het laden en lossen van stortgoederen een stuk eenvoudiger maakt door middel van een hydraulische arm die de laadbak kantelt. Ik wist wat het was omdat hij me wel vaker vertelt over dingen van zijn werk. Dus ik ging online zoeken naar: “kipper te koop”. Hier kwam ik snel op trucks.nl terecht waar ik een hele hoop tweedehands vrachtwagens vond. Om preciezer te zijn kwam ik direct terecht op tweedehands kipper vrachtwagens. Ik scrolde helemaal naar onder van de pagina om te kijken of ik nog belangrijke info kon vinden. Deze vond ik direct en makkelijk wat mijn keuze makkelijker maakte om een goedkope knipper uit te kiezen. Ik reageerde direct op een truck en dan zou ik zo snel mogelijk een reactie krijgen. En wanneer mijn vriend een vrachtwagen wil verkopen kan hij dat ook gewoon gemakkelijk via trucks.nl doen.

Geef een reactie