Koop je Opel Vivaro occasion bij Dutchvans

Geplaatst door

De Opel Vivaro is een populaire bedrijfswagen die al jarenlang de favoriete keuze is van ondernemers en zakelijke gebruikers. Als je op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen, dan is een Opel Vivaro occasion zeker het overwegen waard. In dit artikel bespreken we de voordelen van een Opel Vivaro occasion en waarom je deze het beste kunt kopen bij Dutchvans.

Voordelen van een Opel Vivaro occasion

 1. Betaalbare prijs
  Een van de grootste voordelen van het kopen van een Opel Vivaro occasion is de betaalbare prijs. Nieuwe bedrijfswagens zijn over het algemeen duurder dan occasions, dus door te kiezen voor een tweedehands Opel Vivaro bespaar je flink op de aanschafkosten.

 2. Goede kwaliteit
  Een Opel Vivaro occasion is doorgaans van goede kwaliteit. De meeste bedrijfswagens worden goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd op mankementen. Bovendien zijn Opel Vivaro's bekend om hun betrouwbaarheid, dus je kunt erop vertrouwen dat je een goede bedrijfswagen koopt.

 3. Diverse modellen en uitvoeringen
  Een ander voordeel van een Opel Vivaro occasion is dat er diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een lange of korte versie, een busje met een grote laadruimte of juist een compactere variant, er is altijd wel een Opel Vivaro die aan jouw eisen voldoet.

 4. Geschikt voor diverse branches
  De Opel Vivaro is geschikt voor diverse branches, zoals de bouw, installatietechniek, koeriersdiensten en nog veel meer. De bedrijfswagen biedt voldoende laadruimte en is daarnaast comfortabel om in te rijden.

 5. Milieuvriendelijk
  Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan het milieu en duurzaamheid. Een Opel Vivaro occasion kan een goede keuze zijn als je duurzaam wilt ondernemen. Oudere auto's zijn namelijk minder belastend voor het milieu dan nieuwe auto's, omdat er minder grondstoffen nodig zijn voor de productie van een occasion.

Voordelen van kopen bij Dutchvans.com

 1. Groot aanbod Opel Vivaro occasions Dutchvans is gespecialiseerd in bedrijfswagens en heeft een groot aanbod Opel Vivaro occasions beschikbaar. Je kunt kiezen uit diverse modellen, uitvoeringen en bouwjaren, zodat er altijd wel een Opel Vivaro is die aan jouw wensen voldoet.

 2. Betrouwbaarheid en kwaliteit Dutchvans staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Alle occasions worden zorgvuldig gecontroleerd op mankementen en voorzien van een keuringsrapport. Zo weet je zeker dat je een goede bedrijfswagen koopt.

 3. Service en garantie Dutchvans biedt niet alleen een uitstekende service, maar ook garantie op alle occasions. Mocht er toch iets mis zijn met de Opel Vivaro die je bij hen hebt gekocht, dan kun je rekenen op een snelle en goede oplossing.

 4. Flexibele financieringsmogelijkheden Bij Dutchvans kun je gebruikmaken van flexibele financieringsmogelijkheden.

Geef een reactie