Een weekendje weg met vrienden, wat mag je niet vergeten?

Geplaatst door

Als je binnenkort een weekendje weg gaat met vrienden, dan is het erg belangrijk dat je de juiste voorbereiding aan treft. Zorg er vooraf voor dat je alle ingrediënten hebt om er een geslaagd weekend van te maken. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op pad gaat, hebben wij alle benodigdheden voor een leuk weekend onder elkaar gezet.

 

De juiste bestemming

Een van de belangrijkste onderdelen van het weekendje weg is toch wel de bestemming. Is er voldoende te doen en mag er 's avonds wel geluid geproduceerd worden? Let er hierbij ook op dat je voldoende ruimte hebt. Als je met een wat grotere groep gaat, is het zeer aan te raden om naar een vakantiepark te gaan. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar hoe ver het van huis is. Zo is het bijvoorbeeld niet voor iedereen prettig om op vrijdagavond urenlang in de auto of trein te moeten zitten. Bespreek dit soort zaken vooraf goed en voorkom dat hier onenigheid door ontstaat.

 

Heb je al vervoer geregeld?

Als je een weekendje met vrienden weg gaat, is het niet prettig om afhankelijk te moeten zijn van het openbaar vervoer. Probeer er daarom voor te zorgen dat je een of twee auto's klunt regelen. Mocht niemand van de vriendengroep in het bezit zijn van een auto, dan hoeft dat gelukkig geen probleem te vormen. Zo kun je via Greenwheels eenvoudig een auto huren voor een weekend. Een auto huren weekend kun je eenvoudig online regelen. Let er wel op dat je vooraf een account aan moet maken. 

 

Waar kun je een deelauto ophalen?

De deelauto's van Greenwheels kan je in verschillende grote steden ophalen. Mocht je zelf niet in een grote stad wonen, dan kun je eventueel de trein naar de stad pakken waar je wel gebruik kunt maken van een deelauto. Aangezien je de ov auto op het station kunt ophalen, kost dit je nauwelijks extra tijd. Let er wel op dat je na het weekendje weg de auto weer op dezelfde plek moet zetten. 

Ga met de deelauto naar de supermarkt

Om te voorkomen dat je het huisje binnenkomt en er niks te eten of drinken is, is het slim om tijdens de reis alvast langs de supermarkt te gaan. Haal een aantal lekkere hapjes en drankjes en zorg ervoor dat je de eerste avond het huisje niet meer uit hoeft. Speel een aantal spelletjes met elkaar en ontdek de volgende dag pas wat er allemaal te beleven valt op het park.

 

 

Geef een reactie