Drankjes en gezelligheid met vrienden!

Geplaatst door

We hebben er met zijn allen heel lang op moeten wachten, maar is het tegenwoordig eindelijk weer mogelijk. De cafés zijn weer geopend en kunnen we genieten van zalige drankjes en Belgische bieren op het terras. Helaas dat de zon niet lang meer zal schijnen in de avond, maar is het zeker mogelijk om weer in de avonden te genieten van gezelligheid en plezier. Het is dan helaas nog niet tijd voor een party in onze favoriete clubs, maar kunnen we in ieder geval weer gezellig samen komen.

Genieten van de sfeer in het café 

Het coronavirus heerst nog altijd in België en de rest van de wereld, maar kunnen gelukkig al wel meer als voorheen. We vaccineren onszelf en zijn we beschermd tegen het coronavirus, waardoor er automatisch dus ook veel meer mogelijk is. De cafés zijn weer geopend en is het een zeer lange tijd geleden dat we weer van een alcoholische versnapering kunnen genieten. Samen met onze vrienden is het weer tijd om te genieten van de leuke momenten en staat plezier voorop!

Samenkomst in de stad met vrienden en vriendinnen

Nu is het zo dat er na een lange tijd weer erg veel mogelijk is buitenshuis, maar zijn de huisfeestjes altijd wel doorgegaan. Vooral studenten verzamelden zich in een studentenhuis of bij iemand thuis, om hier onder het genot van een alcoholische drank en goede muziek te genieten van het feest. Soms niet helemaal volgens alle regeltjes, maar was het in ieder geval hartstikke gezellig. Ook de drankspellen zijn hier dan ineens weer enorm populair, zoals het ouderwetse kaartje blazen en bussen, wat vooral onder de studenten enorm populair is!

Huisfeestjes, de beste momenten in de studententijd!

Wanneer we spreken over studentenfeestjes, gaat het vooral om zoveel mogelijk drinken en drankspelletjes. Onderling moedigen de studenten elkaar aan om te gaan drinken, waar meestal één iemand de verliezer is van een drankspel en zo een shotje moet nemen. Wie de laatste kaart van het flesje afblaast of degene die het laagste getal heeft van de kaarten moet drinken, is inmiddels een regel die bij de studenten is vastgesteld. Met enorm veel lol, gelach en toch ook wel dronkenschap komen zij de avond wel door. Voor de meeste is de volgende ochtend een enorme les, maar zijn er genoeg studenten die er de volgende dag weer voor zullen kiezen om een feest te organiseren. Mocht het nu echt niet goed gaan en loopt het uit de hand? Dan is er een verslavingszorg. Echter is plezier onder de studenten, vooral in deze corona tijd ook hartstikke belangrijk, waardoor lol en plezier maken ook zeker nodig zal zijn!

Geef een reactie